Soms loop je vast in het leven. Je hebt een doel, maar je weet niet hoe je er moet komen. Welke stappen je moet nemen. Waar je de motivatie kunt vinden om je doel te behalen. Of heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Je weet misschien zelfs niet hoe je doel er precies uit ziet. Herkenbaar? Plan dan vandaag nog een sessie “doel lopen” in en help jezelf weer op weg.

Het lopen van je doel via het NLP coachingsmodel is een afgebakende sessie waarbij je de focus leert leggen op je doel. Tijdens deze sessie werken we met verschillende ankers.

Werken met ankers
Je begint op het anker nu. Vanuit het nu leg je, ergens in de toekomst, het anker doel. Hoe ver je doel ligt van het nu, dat bepaal jij. De andere ankers waar we mee werken zijn: hulpbronnen, hindernissenmotivatie en vertrouwen.

We bedenken hoe je je doel zo concreet mogelijk kunt verwoorden. Spreek je doel hardop uit. Een uitgangspunt van NLP is dat wat je verwoordt, wat je jezelf als het ware vertelt, in je wezen wordt opgenomen. Je wordt je bewust van je doel.

Voordat je je doel gaat lopen stel je vast en benoem je: welk cijfer je geeft voor de motivatie die je hebt voor het doel, en een cijfer voor het vertrouwen wat je hebt in het behalen van je doel.

Lopen naar je doel
Vanuit het anker nu loop je via je hulpbronnen en hindernissen naar het doel. Je doet dit geassocieerd (staand op het plaats anker) en gedissocieerd (niet staand op het plaats anker). Wanneer je op de ankers staat maak je contact met hindernissen die je eventueel ervaart en met je hulpbronnen die je (vaak onbewust) in je hebt.

Tijdens deze sessie zorgen we er voor dat je je bewust wordt van je doel. Je doel bereiken komt daarmee een stuk dichterbij en door de hernieuwde focus is de eerste stap gezet.

Tarieven
Een afgebakende sessie “bewust worden van  je doel” kost € 30,00 (30 minuten)
Een vervolgsessie NLP coaching kost € 70,00 per sessie (1 a 1 ½ uur)
Ontvang je een uitkering? Dan betaal je € 50,00 per vervolgsessie.