Neuro Linguïstisch Programmeren. Wanneer mensen mij vragen: “Wat betekent het eigenlijk?” dan antwoord ik altijd: “Heel kortgezegd: Je gedachten bepalen je stemming en je stemming stuurt je gedrag,” Of zoals in het cursusboek NLP Practitioner staat: Hoe je de taal van de geest zo goed mogelijk kunt gebruiken om de door jou gewenste resultaten te behalen.

Twee belangrijke vooronderstellingen van NLP zijn: Mensen beschikken over alle hulpbronnen die nodig zijn om te slagen en Je bent de baas over je gedachten en daarmee over je resultaten. Ik geloof in deze twee vooronderstellingen, mede door mijn eigen ervaringen.

Ik ben zelf in staat geweest tot vele inzichten te komen door bladen te lezen als Psychologie Magazine, Happinez, Flow en boeken als Power of the Heart van Baptist de Pape, de Alchemist van Paulo Coelho en werk van Deepak Chopra, Wayne Dyer en anderen.

En toen ik de cursus NLP Practitioner deed viel alles op zijn plek.

Soms zijn mensen zelf in staat om hun gedachten te veranderen. Daarvoor is een grote mate van zelfverantwoordelijkheid en bewustzijn  nodig. Met het schrijven van mijn zelfhulpschrift dat ik heb verwerkt in het boek ‘Roos’ perikelen’ heb ik precies dat gedaan. Ik wist dat wat ik dacht, wat ik mijzelf vertelde, vaak niet klopte en ik was gaandeweg in staat om met wat ik voelde anders om te gaan door er anders over te denken.

Als NLP coach beschik ik over de tools om je te helpen jouw problemen op te lossen. Ik gebruik daarbij mijn eigen liefdevolle communicatie en NLP interventies als EFT, Tijdlijn (change personal history), neurologische niveaus van Bateson en de Swish patroon techniek Ook de levenslooptheorie van Erikson kan ik inzetten om te achterhalen waar en welke hiaten  jij in je leven hebt opgelopen en hoe we deze kunnen herstellen.

Tarieven
NLP coaching kost € 70,00 per sessie (1 a 1 ½ uur)
Ontvang je een uitkering? Dan betaal je € 50,00 per sessie
Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen als je vragen hebt over de coaching.