Hier vind je een overzicht van publicaties naar aanleiding van mijn werk:

Metro nieuws
Naar aanleiding vande vraag of aanstaande ouders een ouderschapscursus nodig hebben. 
https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/02/hebben-aanstaande-ouders-ouderschapscursus-nodig

Website Liefsvankimm.com
Interview: “Over liefde, hobbels en stokpaardjes”
https://liefsvankimm.com/2018/02/23/over-liefde-hobbels-en-stokpaardjes/

Website CJG Heerenveen
Gastbijdrage: “Over de liefde, een pleidooi voor het kind”

Roos’ perikelen
Roos perikelenIn 2003 kwam mijn boek Roos’ perikelen uit. Na een kortdurende therapie houdt Roos een zelfhulpboek bij om haar moeizame relatie kans van slagen te geven. Het verhaal wordt aangevuld met dagboekfragmenten waarin Roos verslag doet van haar dagelijks leven met haar man en twee kleine dochtertjes. De allerpersoonlijkste momenten vangt ze in prachtige gedichten die het boek de kleur geven die ’t verdient. Dit boek helpt iedereen die gewoon zijn leven wil leven een stukje dichter bij zichzelf te komen.

Enkele opmerkingen van lezers:
“Een bijzondere ervaring vond ik het lezen van jouw “gevecht” met jezelf en je omgeving. Zeer gedurfd om je zo open en kwetsbaar op te stellen […] wel de kracht en de basis van een in het boek herkenbaar groeiende relatie.”

“Je schrijft op een manier dat je wel moet blijven lezen, het liefst het hele boek in een keer uit.”

“Ik vond sommige dingen heel herkenbaar, zoals het steeds weer willen communiceren met je partner terwijl die dat niet altijd zo vaak wil als jij.”

“…vond ik het verbijsterend dat jij zo onzeker over je relatie was en hoeveel energie daarin is gaan zitten.”

“In het begin van je boek was ik verbaasd dat ik zoveel van mijzelf erin terugzag, veel verdriet, eenzaamheid, onbegrip …”

Uit mijn brief aan de lezer, die ik er tegenwoordig bij doe wanneer een boek via mij wordt afgenomen: “In het boek is te lezen hoe liefde kan groeien. Hoe je “verwijten maken” kunt afleren en hoe daardoor het samenleven als gezin zoveel prettiger kan worden. En nog steeds is voor mij het fijnste moment van de dag wanneer René thuiskomt van zijn werk en we elkaar bijpraten over de dag. We delen elkaars leven en genieten daarvan.”
Prijs: € 17,00 / Bestellen kan door een bericht te sturen via de contactpagina