In een ideale wereld kunnen docenten zich bezighouden met wat hun corebusiness vroeger was. Namelijk: lesgeven. De klassen zouden rustig werken en niemand zat met een telefoon in de hand of was op het internet aan het surfen in plaats van met zijn les bezig te zijn.

De docent kon zijn tijd en energie stoppen in de leerlingen en de lessen. Een beetje stress zorgde ervoor dat ze alert bleven.

Tegenwoordig wordt er van docenten te vaak meer gevraagd dan zij menselijkerwijs kunnen waarmaken. De klassen zijn soms groter dan dertig leerlingen en een minimaal aantal uren op school aanwezig zijn is belangrijker dan het beheersen van de stof. Docenten moeten voorts vergaderen, bijscholen, achter ouders aan bellen en heel veel bewijzen aan de inspectie.

Dit alles geeft geen gezonde, maar ongezonde stress en maakt het voor veel docenten bijzonder moeilijk om hun vak uit te oefenen.

Het is niet voorstelbaar dat een docent het huidige onderwijs kan veranderen. Niemand  heeft daarvoor de benodigde ‘tools’. Waar ieder mens wel de benodigde tools voor heeft is om zichzelf te veranderen.

Daarbij kan de coach van Liefdevol communiceren hulp bieden.

Als NLP-coach weet ik dat een ieder zijn hulpbronnen in zich heeft. Neuro Linguïstisch Programmeren is een doeltreffend middel om je bewust te maken van de keuzes die je kunt maken en hoe je die keuzes kunt uitvoeren. Het begint bij wat je jezelf vertelt.

In een coach-traject, dat begint met een uitgebreide intake, ga ik met jou op zoek naar de manier om je werk weer goed en met plezier te kunnen uitvoeren. We bepalen samen welke interventies we gaan doen en wat voor jou de best manier is om gecoacht te worden. Dat kan zijn met NLP- of andere interventies.

Tarieven
NLP coaching kost € 70,00 per sessie (1 a 1 ½ uur)
Heb je op dit moment geen baan als docent en ontvang je daarom een uitkering? Dan betaal je € 50,00 per sessie
Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen als je vragen hebt over de coaching.

Aanmeld button copy