Boek nu de workshop: Liefde en genieten van kleine dingen!

Tafeltje vol liefde
Op een dag tekende een lieve gast een ‘tafeltje vol liefde’ in ons gastenboekje. Het was een tafeltje waaruit een boeket harten ontsproot. Zo toepasselijk na het door mijzelf geïntroduceerde vrijdagavonddiner. Een paar maanden daarna dacht ik er weer aan toen de kerstmarkt op school georganiseerd werd. Daar wilde ik staan met een tafeltje vol liefde. Bij mijn tafeltje zouden onze gasten niets kunnen kopen maar alleen een vorm van liefde kunnen halen.

Ik stalde zelfgemaakte boekjes uit waarin vele vormen van liefde tot uiting komen, zoals ons gastenboekje. Ik bood chocoladehartjes aan in kleine schaaltjes en strooide snoephartjes uit over de tafel. Een exemplaar van mijn boek Roos’ perikelen kon worden gewonnen in ruil voor een mooie zin of spreuk en ik verbaasde mij over de mooie en lieve woorden die bij mij werden ingeleverd. Men bleek het mooi en bijzonder te vinden en dat bracht mij op het idee er een workshop van te maken.

Workshop liefdevol leven en genieten van kleine dingen
In de workshop gaan we samen op zoek naar wat onvoorwaardelijke liefde voor jou betekent en hoe je liefdevol kunt leren genieten van kleine dingen. Je krijgt uitleg over wat het vrijdagavonddiner inhoudt en hoe het gastenboekje hierbij een rol speelt. Je maakt kennis met recepten die niets met eten te maken hebben maar wel naar meer kunnen smaken. Je kunt zelf een creatieve uiting maken als een begin van je eigen tafeltje vol liefde als je dat wilt. Ik geef je zeven tips mee om te genieten van een liefdevol leven.

Duur van de workshop: Anderhalf uur
Kosten: € 17,50 per persoon (excl. reiskosten)
Groepsgrootte: 4 tot 6 personen.