Mijn naam is Romy Jeltema en mijn bedrijf heet “Liefdevol communiceren”, je kunt het ook lezen als “Liefde vol communiceren”. Het zijn voor mij twee belangrijke woorden, liefde en communiceren.

Toen ik voor een NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opdracht waarden, die ik belangrijk vind in relatie tot coachen, moest bedenken kwam ik op communiceren, veiligheid, respect, goed luisteren, integriteit, eerlijkheid en compassie. Ik kon ze toen niet goed op een volgorde van belangrijkheid zetten omdat voor mij alles wat volgde valt onder het eerste woord: communiceren.

Prille ouder coach Romy JeltemaWat is het belang van goed communiceren?

De kwaliteit van elke relatie, privé, werk, anderszins wordt bepaald door de communicatie die zich binnen die relatie afspeelt.

Liefde en compassie voor kinderen was mijn drijfveer om “Prille ouder coach” te worden. Wanneer er kinderen worden geboren worden er ook ouders geboren en die wil ik, als prille ouder coach, graag ondersteunen door tijdens de zwangerschap al met hen over hun a.s. ouderschap te communiceren en ze gedurende het eerste jaar (of langer), in hun relatie, met raad en daad bij te staan.

Op mijn website laat ik je bovendien graag kennismaken met mijn workshop “Liefde en genieten van kleine dingen”.

Neem gerust contact met mij op.